Jäseneksi liittyminen

Liittymislomake, jäsenmaksut

Kun haluat liittyä jäseneksi, lataa jäsentietolomake (pdf tai tekstitiedosto), täytä pyydetyt tiedot ja lataa jäsenhakemus tänne tai lähetä lomake toimikunnan sihteerille.

Suomen CIGRE-toimikunnan jäsenmaksut vuonna 2021 ovat:

  • kategorian I yhtymäjäsen: 918 € (collective member, category I)
  • kategorian II yhtymäjäsen: 290 € (collective member, category II)
  • kategorian I henkilöjäsen 92 € (individual member, category I)
  • kategorian II henkilöjäsen, ns. nuori jäsen: 48 € (young member, individual member, category II)
  • kategorian III henkilöjäsen, opiskelijajäsen: 0 € (student member, individual member category III)


Jos liittyy jäseneksi vuoden 2020 kolmen viimeisen kuukauden aikana, ei vuoden 2020 jäsenmaksua peritä.

Vuoden 2021 jäsentarjous tutkimuslaitoksille

CIGREn 100-vuotisjuhlatarjouksena annetaan tutkimuslaitoksessa työskenteleville vuonna 2021 ilmainen jäsenyys tutustumistarjouksena. Tutkimuslaitoksissa työskentelevien henkilöiden pitää itse ilmoittaa mahdollisesta jäsenyydestä Suomen CIGRE-toimikunnan sihteerille mailto:ella.kack@fingrid.fi.

Jäsenedut

Vuoden 2021 jäsenyyden edut henkilöjäsenille, yhteisöjäsenille ja opiskelijajäsenille.

CIGRE-jäsenyys mahdollistaa CIGREn julkaisujen saamisen e-cigren kautta, ilmaisen digitaalisen Electra-julkaisun, alennuksen CIGREn yleiskokouksen ja muiden tilaisuuksien (kollokviot, symposiumit) osallistumismaksuista. Vain jäsenet voivat kuulua tutkimuskomiteoihin. Suomen kansallinen toimikunta ehdottaa Suomen jäsenet tutkimuskomiteoihin.

Kun opiskelijajäsen valmistuu

Kun opiskelijajäsen valmistuu, hän voi jatkaa valmistumisvuoden vuoden loppuun opiskelijajäsenenä (ei jäsenmaksua, ei kutsua kokouksiin, ei mahdollisuutta liittyä työryhmiin) tai vaihtaa jäsenluokkaansa heti valmistuttuaan kategorian I tai henkilöjäseneksi (jäsenmaksu, kutsut FiNC-kokouksiin, mahdollisuus ilmoittautua työryhmiin, pääsy äänestämään CIGRE General Assemblyssä). Valmistumista seuraavana vuonna ei opiskelijajäsenyys ole enää mahdollinen.