Jäseneksi liittyminen

Liittymislomake, jäsenmaksut

Kun haluat liittyä jäseneksi, lataa jäsentietolomake (pdf tai tekstitiedosto), täytä pyydetyt tiedot ja lataa jäsenhakemus tänne tai lähetä lomake toimikunnan sihteerille.

Suomen CIGRE-toimikunnan jäsenmaksut vuonna 2021 ovat:

  • kategorian I yhtymäjäsen: 918 € (collective member, category I)
  • kategorian II yhtymäjäsen: 290 € (collective member, category II)
  • kategorian I henkilöjäsen 92 € (individual member, category I)
  • kategorian II henkilöjäsen, ns. nuori jäsen: 48 € (young member, individual member, category II)
  • kategorian III henkilöjäsen, opiskelijajäsen: 0 € (student member, individual member category III)


Jos liittyy jäseneksi vuoden 2020 kolmen viimeisen kuukauden aikana, ei vuoden 2020 jäsenmaksua peritä.

Vuoden 2021 jäsentarjous tutkimuslaitoksille

CIGREn 100-vuotisjuhlatarjouksena annetaan tutkimuslaitoksessa työskenteleville vuonna 2021 ilmainen jäsenyys tutustumistarjouksena. Tutkimuslaitoksissa työskentelevien henkilöiden pitää itse ilmoittaa mahdollisesta jäsenyydestä Suomen CIGRE-toimikunnan sihteerille mailto:ella.kack@fingrid.fi.

Jäsenedut

CIGRE-jäsenyys avaa pääsyn maailmanlaajuiseen CIGRE-yhteisöön. Maksulliset CIGRE-jäsenyydet mahdollistavat CIGREn julkaisujen lataamisen ilmaiseksi e-cigren kautta, alennuksen CIGREn yleiskokouksen osallistumismaksusta ja osallsitumisen Suomen CIGRE-toimikunnan kokouksiin. Yhteisöjäseniä edustaa kokouskissa yksi henkilö. Vain henkilöjäsenet voivat kuulua tutkimuskomiteoihin. Suomen kansallinen toimikunta ehdottaa Suomen jäsenet tutkimuskomiteoihin. Kaikki CIGRE-jäsenyydet oikeuttavat saamaan digitaalisen Electra-julkaisun.

CIGRE-esityksiä

Lisää tietoa CIGRE-jäsenyydestä saa seuraavista videoista:

Kun opiskelijajäsen valmistuu

Kun opiskelijajäsen valmistuu, hän voi jatkaa valmistumisvuoden vuoden loppuun opiskelijajäsenenä (ei jäsenmaksua, ei kutsua kokouksiin, ei mahdollisuutta liittyä työryhmiin) tai vaihtaa jäsenluokkaansa heti valmistuttuaan kategorian I tai henkilöjäseneksi (jäsenmaksu, kutsut FiNC-kokouksiin, mahdollisuus ilmoittautua työryhmiin, pääsy äänestämään CIGRE General Assemblyssä). Valmistumista seuraavana vuonna ei opiskelijajäsenyys ole enää mahdollinen.