Työryhmät ja niihin liittyminen

Työryhmät ja niiden toiminta

Tutkimuskomiteoiden alat ja listat niiden asettamista aktiivisista työryhmistä löytyvät täältä. Jos haluat liittyä johonkin työryhmään, ota yhteys Suomen kansallisen toimikunnan puheenjohtajaan tai vastuussa olevan tutkimuskomitean suomalaiseen jäseneen, joka ilmoittaa sinut ehdokkaaksi työryhmään. Työryhmän tehtävistä kuvaus löytyy 'Rules for Study Committees' -dokumentin kohdasta. dokumentti löytyy CIGREn virallisista dokumenteista.

Miksi kannattaa liittyä CIGRE-työryhmään?

Jäsenyys CIGRE-työryhmässä tuo seuraavia hyötyjä sekä liittyjälle että hänen edustamalleen organisaatiolle:

  • Pääset osaksi maailmanlaajuista asiantuntijaverkostoa, jonka kanssa työskennellessäsi pääset keskustelemaan alasi ajankohtaisista asioista, jakamaan kokemuksiasi ja oppimaan uusia asioita.
  • Voit tuoda esille omia ajatuksiasi ja ehdotuksiasi ja voit vaikuttaa työryhmän laatiman raportin sisältöön.
  • Työryhmän jäsenyys mahdollistaa yhteistyön aloittamisen eri taustoista tulevien asiantuntijoiden kanssa, koska työryhmissä on jäseniä teollisuusyrityksistä, tutkimuslaitoksista ja yliopistoista.

CIGRE-työryhmien laatimia teknillisiä raportteja

CIGRE-työryhmät laativat yleensä työnsä tuloksista raportin (niin sanotun "teknillisen brosyyrin". Sähköiset raportit ovat pdf-muodossa jäsenille ilmaisia, mutta paperiversiot maksavat. Jäsen voi ladata raportteja ja muita CIGRE-julkaisuja e-cigren kautta, kun hän on luonut tilin e-cigreen. Yhteisöjäsenten työntekijät luovat tunnuksensa yhteisöjäsenen jäsennumeron avulla.

Kolmea vuotta vanhemmat raportit ja CIGRE Science and engineering -julkaisut ovat myös ei-jäsenten saatavissa e-cigren kautta. Näidenkin lataamiseen pitää luoda tili.