CIGRE-julkaisuja

Teknilliset raportit (Technical Brochure, TB)

CIGREn tutkimuskomiteat julkaisevat työryhmien työn tulokset e-cigressä teknillisinä raportteina (Technical Brochures).

Green book -kirjasarja

CIGRE julkaisee niin sanottuja Green Book -kirjasarjassa käsikirjoja. Niitä voi tilata Pariisin keskustoimistosta. Jäsenhinta on pienempi kuin yleinen hinta.

Yleiskokouksen ja muiden tapahtumien julkaisut

Yleiskokouksessa esitetyt julkaisut saatavilla yleiskokouksen osanottajille ennen kokousta ja kaikille jäsenille muutamia kuukausia kokouksen jälkeen e-cigressä. Symposiumien ja kollokvioiden julkaisuja on jossakin määrin saatavissa e-cigressä.

ELECTRA

CIGRE julkaisee jäsenilleen ELECTRA-lehteä, jonka saa joko paperiversiona tai sähköisesti e-cigrestä. Vuoden 2018 yleiskokouksessa Administrative Council päätti, että Electraa lähdetään kehittämään digitaaliseksi ja paperiversio poistuu. Digitaalinen Electra tulee olemaan enemmän kuin pelkkä pdf-muotoinen julkaisu.

CIGRE Science and Engineering CSE

CIGRE Science and Engineering -lehti on ilmestynyt vuodesta 2015 ja se on kaikille avoin tieteellinen julkaisu. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sen voi ladata e-cigrestä. Lehden lataamiseen tarvitaan e-cigre-tunnus. Arviointiprosessi, copyright-oikeudet, eettiset ohjeet ja artikkeleiden lähettämisohjeet löytyvät täältä.

Julkaisujen hankkiminen

E-cigren kautta voi hakea julkaisuja ja ladat sähköisia julkaisuja ja tilat paperijulkaisuja. Sähköiset julkaisut ovat jäsenille ilmaisia. Julkaisijen lataamiseen pitää luoda e-cigre-tunnus jäsennumerollasi.